Sommerferie 2017 del 2

Vi ankom mandag til Lærkelunden campibg. Den skønneste plads på Als. 

Tirsdag sætte vi kursen mod Universe som vi besøgte for 3 år siden. Det er sådan et fedt sted. Lige noget for videbegærlige børn (og voksne). Der var ikke ret mange mennesker og vi hyggede os uden ventetider osv.

Der blev bla. Bygget raketter og affyret.

Der blev kørt på seegways (billederne er på vej) og ikke mindst små elbiler (minimum 8 ture tog Laura)

Solen var med os og aftensmaden blev nydt ude. Efterfulgt af kager fra lagkagehuset

Onsdag tog vi et smut til Gråsten. Fik spist pizza, set slottet (udefra altså) og gået en lille tur.

Om aftenen begyndte det at trække op til regn så vi besluttede at pakke sammen så vi var klar til afgang torsdag morgen. 

Vi stoppede i Tyskland og fik “tanket” op og sætte derefter kurs mod Hamborg. Her fandt vi meget lille fastlæggerplads. 

Heldigvis fandt vi også et sted med wienersnitzel.

Da natten bød på voldsom meget regn fik vi også testet at vores gamle markise ikke kunne holde og derfor pakkede vi sammen og kørte afsted med retning mod Holland. Desværre ramte både nemesis og hybris os (kan aldrig huske forskel, men vi har aldrig kørt i rigtig kø gennem Tyskland før. Det fik vi så prøvet nu).

Så vi nåede ikke rigtig så langt som muligt. Men gik tjekket ind på endnu en fastlæggerplads ved Osnabrück. Da vi stod med meget våde håndklæder og tøj stod den på tøj vask og tørring. Samt pommes og frysetørret kartoffelmos til aftensmad.