Sommerferie 2017 del 1

I fredags ringede klokken ud for sidste gang i 6 uger. Nøj det var en skøn følelse at trille hjem til 6 uger uden faste mødetider. 6 uger hvor samvær og mental ro sættes højest på dagsordenen. 

Vi nåede også lige ud og sige god ferie hos Heiti 

Fredag var også dagen hvor min lillebror fik sit eksamensbevis for end uddannelse som multimediedesigner. Kan ikke beskrive hvor stolt jeg er af ham. 12 blev den endelig karakter. Bom! SÅ flot. 

Desuden har vi logerende. Vores dejlig venner fra Bali er i DK over sommeren og vi kan nu give, lidt af den gæstfrihed vi mødte hos dem på Bali, igen til dem.

Vi fik hold Sankt hans med båltale, sang og bål. Og ej at forglemme godt selskab og god mad.

Lørdag stod den på klargøring af campingvogn  mm og søndag trillede vi så af sted. For første gang, uden egentlig mål. Andet end vejret som pejlemærke. Dog havde vi valgt at stoppe i Legoland, pigerne fik dog først besked da vi stoppede for frokost på Fyn.

Vi tjekkede ind på Lego village pladsen. Kostede ca 450,- pr nat. Men her var det så muligt at købe billet til Legoland med rabat. Ca 100,- i rabat pr voksen billet. Og for at toppe det var den gyldig i 2 dage. Vi havde så 4 gange børnebillet med gratis indgang. Vi tog er par timer i parken  om eftermiddagen og spiste på borgen/slottet. Virkelig lækker buffet.

Mandag stod vi så op og tjekkede ud. Vi parkerede  på P6 som er gratis og med mulighed for at have både bil og vogn holdende. Herefter brugte vi hele dagen i Legoland. Trods en ok menneske mængde var det fint med ventetider osv.  Vi havde en virkelig dejlig dag.

Vi spiste flæskestegssandwich i vognen inden vi trillede afsked mod Gråsten hvor vi havde fundet en skøn plads ved navn Lærkelunden lige ned til vandet.