Haveliv

Foråret har endelig fået rigtig fat og det spirrrer rigtig udenfor nu. Jeg er VILD med forår, vild med forventningerne og udsigten til varme, lyse aftner og ikke mindst grillmad. 

Med forår kommer også mulighed for og lysten til at komme ud i haven og rode med div planter.

Vi har nu snart boet i huset i 9 år (!!!) og da vi flyttede ind var der en meget stor pool og ikke ret meget andet. Det har vi løbende ændre på. Nu er her både gynger, rutschebane, drivhus, legehus og div bede til blomster og grønt.

Jeg har de sidste år kæmpet lidt med et bed for enden af vores garage. Bedet er sydvendt og i læ, så mega plus i forhold til sol og ingen vind. Desværre er jorden rigtig dårlig, godt hjulpet på vej af naboens nåletræ der drysser ned. Nu er bedet fjernet og 2 plantekasser bygget af pallerammer sat op. På den anden side af vores drivhus har jeg en lav stor plantekasse hvor vi har haft køkkenhave, desværre har vi også dræbersnegle. Så nu er køkkenhaven flyttet i de nye plantekasser og den gamle køkkenhave er ved at blive indrettet til blomsterbed.

Planen er så at få en klematis op på væggen bag plantekassrrne og kartofler i den ene af kasserne. Den anden er der jordbær og hindbær i.