Styr på forårs garderoben 

Solen har titter frem det sidste stykke tid og det er skønt. Flyverdragt og vinterstøvler er pakket væk. Det betyder samtidig at der skal styr på pigernes tøj for den kommende sæson. Laura fik jo nyt regntøj og gummistøvler. Og i gemmerne havde vi både fleecejakke og sommerjakke og skoene vi købte på udsalg i efteråret passer også fint. Så alt det praktiske er på plads. I går fik jeg så mail fra www.designersandfriends.dk som altid lokker med outlet priser. Igår havde de så tøj fra Hollie Nolia, og det her blev klikket hjem

Så passer meget af det tøj der blev købt hos pompdelux i efteråret også de shorts mm der blev købt på udsalg.

Men i sidste uge var der skolefest og lidt nyt pænt tøj måtte til. Så den stod på shopping hos Zofie og Oliver i Køge.

Nu er der i alt fald lidt nyt lækkert til pigerne.