Hæklede klude 

Jeg har kastet mig over hækling af klude. Det er jo pt meget oppe med hvor meget plastik der udelades i vores have. Jeg var faktisk slet ikke klar over at en helt del skyldes det der er i fx karklude som vasket ud ved brug. Nå men nu forsøges da at rette en lille smule på det.

Jeg har søgt inspiration/opskrifter hos http://www.tantetråd.dk

Dette heddet silt Smith og opskriften findes her (mine links dur ikke pt, så søg på tantetråds og så mønsteret navn)

Grums

Mørkeblå hedder vist lameller (skifter mellem en række fast og en række stang) 

Lyseblå er vaffelmønster 
Jeg prøver mig lidt frem med antal masker og størrelser. De første jeg lavedee er kun 40 masker bredde og lige små nok. Så har øget til 50-54 alt efter mønster og det passer fint.

Vaffelmønster tror jeg egner sig bedst til grydelapper, syntes i alt fald at de er noget tykke efter vask.