Husk at dele de gode ting 

Indrømmet jeg er omtrent lige så god til brok som de fleste andre danskere. Ofte er det de kedelige oplevelser der deles og det spreder sig som ringe i vandet.

Jeg forsøger virkelig at dele alle de gode ting (også) og så skrue lidt ned for negativitet for ærlig så tror og håber jeg at de fleste af os møder langt flere smil end vi måske umiddelbart lige tror.

Og netop det at dele det gode er årsagen til dette indlæg. For godt en måned siden opdagede jeg at Laura (pisse dyre) EGG hjelm var i stykker, eller rettere den Luftpude der regulere str inden i var punkteret. Øv øv. Ser så nogle dage senere et opslag på Instagram fra EGGHELMETSDK omkring noget helt andet, jeg smider dem en kommentar om dry min er muligt at købe en ny pude. Jeg får simpelthen det fineste svar tilbage om at hvis jeg sender dem min adresse så vil de sende mig en ny (kvit og frit vel at mærke). Et par dage senere modtager jeg så en ny pumpe, og vi har jo så fået talt forbi hinanden. Jeg sender pumpen retur og får i stedet 2 nye puder (uden luft, som er deres nye system, men i 2 tykkelser).

Simpelthen så sød kundeservice. Og nu er Laura igen klar til cykelturen