Snesjov og store børn

Endelig kom den længe ventede sne, den mange børn i alt fald, har venter på siden start december. 

Og det var bestemt ikke anderledes herhjemme. Jublen var høj da pigerne stod op i går morges og verden var hvid.

Vel hjemme fra skole og børnehave hoppede pigerne i tøjet og gik ALENE på nissebjerget (vores lokale kælkebakke). I over en time hyggede de sig der ovre og kom hjem med røde kinder.

Og jeg nyder i den grad at de begge pludselig er blevet SÅ store at det er muligt at de går ud og leger sammen uden problemer eller at vi skal være med.

For jeg holder ufattelig meget af mine børn og elsker også tiden med dem. Når det er sagt så nyder jeg også den selvstændighed der bliver større og større. For i 10 år har jeg været med til virkelig mange lege, ture mm og det er nydt til fulde. Og nu nyder jeg så det at gå lov at blive hjemme.