Vinterferie 2017

Ærligt jeg gad pisse godt have haft ski på fødderne og minus 10 grader i 1500 meters højde. Det blir ikke i år og det er ok.

I stedet er de første dage brugt langt nede i gear. For halvdelen af familien i alt fald. Sofia blev nemlig afleveret på ridelejr mandag og er først hentet hjem idag. Glad og træt. Mikael er på job så det har bare været mig og mindste musen…. Og vi er faktisk ret gode til lavt gear og bløde bukser. 

Idag hoppede vi dog i bilen og brugte næste 4 timer i zoo. Lidt køligt men en fantastisk dag.

Sofia har i den grad nydt samværet på rideskolen og Laura har vist nydt at have sin mor lidt for sig selv. Vi kom næsten alle dyrene rundt. Og der var faktisk ikke ret mange i haven idag. Vi havde madpakker med, og de blev nydt i delvis solskin med udsigt til både zebra og giraffer.

Og det bedste er at vi stadig har masser af ferie tilbage