Få så det stik

Altså det med vaccinationen i!!! Debatten ruller endnu engang. Altså den om vaccinationsprogrammet, omend jeg faktisk ikke rigtig forstår hvordan det overhoved kan være til debat om hvorvidt man vaccinere sine børn (her taler jeg om os med sunde og raske børn der ikke har en immunforsvars ting der gør at en vaccination er No Go).

Når sygdomme jeg troede var udryddet i DK igen blusser op, sygdomme som ikke er forsjov, tja så undre jeg mig sgu. Indrømmet jeg har ikke sat mig ind i alverdens ting omkring vaccination, jeg er nok bare skide autoritetstro og tænker at folk med 7-10 års uddannelse alligevel nok ved en pænt slat mere om emnet end mig! 

Ja gu fanden kan der være bivirkninger og ja det skal da bestemt tages seriøst, men når man kender indtil flere der har haft virkningerne af sygdommene inde på livet så forstår jeg ikke at man tager et valg om at vælge sygdommen til og vaccination fra. Ej heller syntes jeg det var fedt da Laura endnu ikke var vaccineret og der pludselig var udbrud af mæslinger (da hun endnu var for lille altså). 

Hun syntes da på ingen måde at det der stik var noget særlig sjovt, men det er altså ikke grund nok til at undvære. Mange børn bryder sig heller ikke om at få vasket hår eller børstet tænder, det indlader vi vel heller ikke.

Men nu er det ordnet (og ja vi har alle fået den mod leverbetændelse også)