Detektiverne på Museet – sponsoreret

Så har jeg igen fået mulighed for at prøve endnu en omgang skattejagt fra grapevine

Denne gang er valget faldet på denne, børnene Guides gennem en masse gåder og der er igen en Super udførlig Guide til de voksne, alt printes og er i pænt design.


Mysterier på museer er lige i Sofias ånd. Optimalt skulle Skattejagten udføres på et gammelt Slot eller lignende, men mindre kan bestemt gøre det, fx kunne det udføres ved aftentid.

Ud over selve guiden er der også en fin lille infobog også til udprint.

For at det ikke kun skal komme mig til gode har Stine fra Grapevine givet mig mulighed for at give 2 gavekort til siden væk her på siden. Der er frit valg på hele siden, og hvert gavekort er på 200,-

Der er rigtig meget til fx børnefødselsdage, men også for de lidt større eller sågar til voksne, desuden er der også en masse til temafester og skattejagter på mobilen.

For at deltage i giveawayen skal du skrive hvilken type skattejagt eller andet du ville bruge Gavekortet til, samt hvem ser er målgruppen. Vil også blive glad hvis i følger bloggen via bloglovin(Link i siden) og gerne på Facebook .

 

Vinderene trækkes mandag d 3-10-16

2 tanker om “Detektiverne på Museet – sponsoreret

  1. Hejsa
    Min målgruppe vil være 9-årige piger
    Er vild med Skattejagten på slottet, Museet og Halloween, men til denne 9års fødselsdag, som jeg har i tankerne, vil en detektiv skattejagt passe bedre.

  2. Hej Karina,
    Tænker klart at bruge det i efterårsferien for mine børn i 7-10års alderen. Kunne være skønt at overraske dem med. Og så er årstiden helt rigtig ift mysterier og gåder.
    🙂

Der er lukket for kommentarer.