Sommer here we come

Jahhhhh så kom sommeren endelig…. Sol på næsen, bare tæer og langsomt tempo…. Onsdag pakkede vi sammen og kørte mod campingland (igen).

Desværre måtte Laura og jeg (som de est ankomne) igang med at tømme Forteltet, grundet den meget vand de sidste 14 dage havde vi haft en lille oversvømmelse og gulvtæpperne var både våde og mudrede men Pyt solen skinnede

Torsdag bød på hyggelig besøg af gode venner til frokost. 

I går kørte Mikael hjem, dels for at arbejde og dels for en biotur. Jeg pakkede citigoen med børn og hund og sætte afsted mod trelleborg vikingeborg, her var tilmed vikingemarkede i disse dage, helt vild fed oplevelse med over 200 bøder/telte hvor folk lever som vikinger (omend der er toiletvogne og rent vand fra hanen). Vi så et vikingeslag, smedjer, farvning af både garn og stof og meget mere. Vi fik is i skyggen, trækture på hesteryg, fladbrød og vikingehotdogs. Mætte af oplevelser og godt med sol på næse (og skuldre) trillede vi hjem sidst på eftermiddagen. En stille aften  på campingpladsen og tidligt i seng var slutningen på en skøn dag. 

Markedet er der til og med d 24 og er virkelig et besøg værd