Lidt om ferieplanlægning og uindfriede feriedrømme

Overskriften lyder nok lidt voldsom… Det er indholdet egentlig ikke… Nok meget som alverdens avisoverskrifter der i den grad puster sig op….

Nå men altså da Sankt hans var over os ventede 5 ugers ferie for pigerne og jeg…5 uger hvor vi havde en masse drømme, forventninger og forhåbninger… Nogle er indfriet, andre ikke… Og det er OK. For løbende er der også kommet nye uplanlagte oplevelser med i rygsækken. Og netop dette mix gør at vores ferie er og har været dejligt. For bare et halv år siden havde jeg nok nærmest gået i panik over ikke at have lavet alt det vi havde snakket om. Men meget er sket og trods der stadig er meget at arbejde for og med, så forsøger jeg at se glasset som en mulighed for at få slukket sin tørst…

Og Heldigvis er sommeren ikke slut, og der er både tur til bonbonland og Tivoli i vente.

Denne uge er sofia på ridelejr…det gir mulighed for hygge med laura, idag har vi været en tur i Sorø by. Ok lille by. Omend shoppemulighederne er ret små.

Jeg havde ærlig haft en ide om flere udflugter og flere ture i løbeskoene. Istedet har ugerne budt på pixie, øl fra Sorø bryggeri, banko på campingpladsen, god mad, stille morgner, vikingemarkede og en masse mere… Med 1,5 uge tilbage og forhåbentlig sol burde vi kunne nå lidt på feriedrømmelisten