staycation

Det er åbenbart det helt nye sort, i alt fald ses det meget på instagram og hos en del bloggere. Jeg tænker at det er et forsøg på at gøre “vi holder ferie hjemme” mere eksotisk… Men uanset hvad så er det selv samme ferieform vi praktisere i år. Vi startede ud i campingvognen men rykkede hjem grundet vejret. Dog er planen at campingland indtages igen snarest. 

Og ellers har vi nydt en uge med pixie, hun er faldet rigtig godt til og pigerne nyder hende meget


I torsdags besøgte Laura og jeg Silas og hans mor Marlene på riget, de er indlagt efter en rigtig grim ulykke med en bioethanol lampe for 3 uger siden. Alt går Heldigvis det rigtige vej og Laura og Silas var så glade for at se hinanden.

At jeg så totalskadede min kære iPhone på vej hjem syntes mindre betydningsfuldt, det betyder dog at jeg nu kører androide på en Motorola mobil, overraskende let egentlig.