Pompdelux 2016 – nyt til pigerne

Jeg har jo været med på pompdelux fra 2 eller 3 sæson (sofia skulle lige nå en alder hvor hun kunne passe str 2 år, som var den mindste str de havde dengang), og vi har stort set haft tøj fra samtlige kollektioner, nogle flere end andre 🙂

De sidste år har jeg dog ikke købt ret meget til Sofia, idet jeg syntes hun var blevet for stor til de store ballonbukser, tunikaer med div flæser/sløjfer osv. Men denne kollektion der er kommet nu her til forår/sommer 2016, hold nu fast jeg kunne jo købe det hele og Sofia med. Total win-win (måske ikke hvis vi spørger Peter i banken, så vi behersker os). Laura var også begyndt at mangle lidt tøj, idet at vi ikke har nær så meget i de kommende størrelser læggende, kan godt se at også Sofia gik i børnehave da hun brugte den str, så tøjet har nok været en del mere slidt, end de små babystr.

Tirsdag inden påske var jeg inviteret til homeparty, men desværre var Laura syg (og Mikael var afsted der). Men det skulle da ikke hindre moaren i at shoppe lækkert børnetøj. Så over sms og messenger med værten fik jeg da shoppet en masse lækkert til begge piger. Om 3 uger står den på konfirmation og ville godt at pigerne fik noget matchende tøj, og det må man sige er et af Pompdelux’s varemærker. kjole til ældsten, top og nederdel til yngsten.

Til Sofia

IMG_2421 IMG_2420 IMG_2422Toppene med stropper er lige det største til hende, i det de kører dobbelt str og hun er ude af 143/140, så næste hedder 146/152, hvilket er til den ret store side, men med en undertrøje under er det ok, resten af tøjer er helt fint i str til hende, med blik på at det også skal passe om 3-4 måneder.

Til Laura:

IMG_2423Kunne sagtens have købt mere 😀 men det må vente til senere eller udsalg. egentlig er det sjældent at jeg efterhånden gider at de har for meget af et bestemt mærke/kollektion, men lige med denne kollektion er jeg solgt.