Hjælp til fødselsdagen – Sponsoreret

Reklame – men det kommer dig til gode 🙂

For et kort stykke tid siden fik jeg en sød mail fra Stine hos Grapevine, som er en webshop der sælger fester, i alt fald hvis vi lige forenkler det lidt. I alt sin enkelhed så kan man købe skattejagter/fester mm som er tilpasset alder, køb og interesse (prinsesser, påske, jul, musik osv). Her kan vælges hele pakkeløsninger eller små udpluk som feks en quiz eller pynt. Stine skrev om jeg havde lyst til at afprøve en af deres fine pakker, skrive lidt om det og samtidig have muligheden for at give lidt tilbage til jer.

Jeg har valgt at prøve Prinsesseskattejagten af som er tilpasset d 4-5 årige. Her får man en udførlig guide, postsedler, invitation og diplom lige til at printe… Her kunne man jo så tilføje at “ja det kan jeg da sagtens selv fikse med en computer” OG TID, masser af tid, for den slags tager altså tid. Jeg er selv typen der ofte sidder og nørder med de små detaljer, laver sjove ting osv, men jeg har altså også kun 24 timer pr døgn, og indimellem må jeg vælge hvor energien skal bruges. For 1½ år siden betalte vi os fra hele molevitten da Sofia skulle holde fødselsdag og kørte i Legeland, ja det kostede, men vi slap for rigtige meget praktisk. I stedet kunne vi hygge med pigerne, eller faktisk uden for de passede jo sig selv, hihi.

Men prinsesseskattejagten er der udførlig guide til præsentation og en liste over hvad du selv skal ordne og hvor inden det går i gang, Samtidige med at der er forslag til mulige gemmesider for posterne. Disse er i øvrigt også klar til ophæng i sint design.

ImageDesuden kan det være værd at tage et kige rundt på siden for der findes mange fine fif til fødselsdage/fester mm, feks her hvor der gives gode råd mm til børnefødselsdagen, Igen er det nok ikke raketvidenskab, men tingene er samlede og det sparer mig (Og dig) for tid. Og det kan vi lide 🙂

Jeg ser i alt fald frem til at få afprøvet denne lille prinsesse skattejagt for en lille prinsesse når hun fylder 4.

imellem tiden skal i jo ikke snydes, jeg har nemlig fået lov at give 2 stks gavekort til siden væk. For at få et af disse skal du blot skrive en kommentar her på indlægget om hvad og hvem gavekortet skal bruges til (200,. pr stk). Det er ikke en bindende aftale, så ombestemmer du dig og vil heller have en anden fest kan det sagtens lade sig gøre. Jeg er blot nysgerrig efter at høre hvad du ville vælge :).

Konkurrencen er ikke betinget af at du følger min blog via bloglovin, deler den eller andet, men det er altid rigtig meget ok at følge med 🙂

Jeg trækker en vinder 2 påskedag.

Og apropos påske så er der masser af fine quizzer, pynt mm på siden lige nu, så tag et kig 🙂

3 tanker om “Hjælp til fødselsdagen – Sponsoreret

  1. Vi ønsker os skam også prinsesse kit til Olivias fødseldag, så jeg allerede nu er lidt stresset over :-p jeg er sikker på at det ville kunne hjælpe os igennem en god dag ☺️☺️

  2. Vega ville elske det prinsesse kit til hendes fødselsdag.
    Tænk engang min lille pige snart fylder 4 år.

  3. Den næste her i huset der har fødselsdag er Johan som bliver 9 år. Måske er det et sommermysteri han vil have. Han får dog nok selv lyst til at bestemme, hvilken en han synes der er noget for ham

Der er lukket for kommentarer.