Campinglivet

Efter skiferie og muligvis længere rejse øst på engang i efteråret, har vi “valgt” at blive i DK sommeren over. Det ville da være skønt igen at kører 4 uger sydpå med huset efter bilen og bare nyde vejret, men Mikael har i år ikke 4 sammenhængende uger, plus der kommer en ridelejr på tværs osv. Derfor har vi i år kigget på en fastlægger plads til campingvognen, sådan i bedste +65 stil (ok den er vist lidt generaliserende for kender efterhånden flere der har fast plads med vognen også på vores alder).

Vores første valg var egentlig “De hvide Svaner” nede mellem Karrebæk og Næstved. Hvad de uerfarne campister vi nu er, dog måtte erfare var at sådan en plads skal man altså være ude i god tid for at få en af de pladser der er nogenlunde godt beliggende. Nå men vi fortsatte vores søgen, og endte med at booke en sæsonplads (174-30/9) på Sorø Camping, vi har nu været afsted første weekend og det var skønt, super fin lille plads, men med de faciliteter vi nu engang har brug for og i pæn satd, og udsigten er bare i top, lige ud over søen.

IMG_2616Her skal vi nok får tilbragt mange dejlige weekender og uger over sommeren, det gode er nemlig at der ikke er længere end at Mikael kan køre på arbejde dernede fra også.

Nu er jagten så gået ind på ALT det vi overhoved ikke kan undvære som fastlægger famlie, hehe. Sidste år handlede det om hvor lidt vi kunne nøjes med i forhold til vægten, men det er jo ikke et problem i år.