“Skal vi lege?”

Er jo som barn bare en enorm vigtig ting at både sige og høre. Venskaber er en gave og noget der skal arbejdes på samt passes. Måske lige vildsomme fraser når vi taler børns venskaber. Omend de er lige så vigtige. De sociale spil og netværk starter jo tidligt på godt og desværre også ondt. Laura har alle dage haft det bedst i mindre grupper, lige som sin søsters. De kan begge begå sig blandt mange og fungere umiddelbart, men de tappes for energi og skal lages op.

Men tilbage til venskaberne og børn. For der leges jo i børnehaver og skoler, men som forælder syntes jeg det er vigtigt også at bakke op om legeønsker uden for disse rammer. Sofia har flere aftaler om ugen og det smitter af på den yngste model på matriklen.

Og idag kom så dagen hvor en legekammerat skulle med hjem, Caya fra mødregruppen (og børnehaven). De havde glæder sig nærmest hele dagen og pjattede hele vejen hjem. De hyggede sig og legede med det meste af legetøjet. Bestemt værd at gentage.