Weekend

Der har været stille et par dage. Primært fordi jeg torsdag og fredag var ramt af hovedpine og svimmelhed, måske virus, måske et tegn på at farten skal sættes ned! Sidstnævnte er taget til efterretning. Dagene blev brugt på lydbøger og strikketøj og SØVN. Er nu på højkant igen. Imorgen venter mandag og job. Men lige nu er det søndag og det nydes

  
Vores hjem ser nogenlunde sådan ud lige nu! Håber dog at det er noget mere boligbladsvenlig når jeg triller afsted på job imorgen. For ja vi hygger og ja vi bor og lever her, meeeeeen er altså også rart at kunne finde sine ting.

Jeg startede dig søndagen i noget af det bedste selskab, brunch med min skønne mødregruppe. Er stadig mæt.  

 
Og nej jeg blev ikke SÅ mæt af det på billedet, for der var jo ligesom buffet, så var oppe efter refil et par gange. 
Nyd din søndag