Tirsdagsfri og playdate

Jeg har holdt fri med Laura idag. Altså jeg havde fri som planlagt. Men igår da Laura blev hentet var hun godt snottet (hun havde hostet lidt over weekenden), og hun havde været meget stille hele dagen, måske meget rart i forhold til hendes normale tempo, men også et klart tegn på at hun ikke var helt på toppen. Laura er ikke det barn der får feber ved det mindste (Sofia fik jo ofte feber men havde det alligevel ok), derfor kan det være svært at greje helt om hun er syg eller måske bare træt. Men vi valgte altså en hjemme dag idag. Hun har snottet en del men ellers været helt fin. Caya var også hjemme og vi blev inviteret på kaffe (de havde i forvejen forkølelse).

Pigerne hyggede er par timer og mødrene sludrede og drak kaffe (som altid i verdens bedste mødregruppe).

Imorgen er det så planen at Caya skal med os hjem fra børnehave. Hvilket vel må siges at være den første sådan rigtige playdate for pigerne. Altså de leger jo altid når vi er sammen men har endnu ikke være med hjemme uden mor. 

Vi øver i øvrigt stadig det der smid bleen noget. Og der er kun få uheld, desværre siger Laura ikke selv til så ofte, men skal ligesom spotte at hun trisser rundt og holder sig, det er hun Til gengæld god til. Satser på at hun er rigtig blefri over vinteren.