Kvalitetstid???

og det med at være i nuet! Det er meget IN og meget relevant. Ærligt så er jeg rent ud sagt ikke særlig god til det pt. Jeg skal hele tiden lige noget. Og rigtig tid indebær det huslige pligter eller mobilen, igen af delene bør overgå samvær med mine børn. Og det gør det jo heller ikke på papiret og i tankerne, men virkeligheden melder sig på og jeg forsøger virkelig at være mere tilstede, virkelig! Bevidstheden om egne svagheder må vel være første skridt på vejen ik? 

Men altså når jeg ny følger med på IG om hvor mange fede ting folk laver i deres weekend så burde jeg jo faktisk smide den telefon ad H til og gribe ungerne og finde på noget, noget sammen. Energien er der ligesom bare ikke. Så vi har istedet tusset rundt og set tv det meste af morgenen OG formiddagen. Kl 11 smed jeg dem dog i noget tøj og prøvede virkelig at gå lidt ud i haven… Og det lykkedes rent faktisk at få ryddet så meget op at vi kunne spise frokost derude, det var faktisk ret ok! Bagefter fik jeg endda fundet frem så der kunne males på de sten de har plaget om de sidste 3!!! Dage.  

 
Og de hyggede sig, og det var dejligt osv, altså lige indtil Laura malede sig selv all over og Sofia fik lagt hånden oven i det der var malet!!

Men jeg øver mig ja jeg gør så. I at være tilstedet og samle energien der hvor jeg jo godt ved den er! 

 

Efter endt maleseance blev de to baryler smidt i bad, hvilket gik nogenlunde. Jeg benyttede tiden til at få løbet en tur men Mikael fik badet dem færdig. Eftermiddagen er brugt nogenlunde således  

 
Og nej jeg aner ikke hvorfor hun skal lægge deroppe, men det er efterhånden mere regel end undtagelsen at hun lægger der frem for nede på sofaen.

Imorgen venter mandag og uge 2 i skolelivet. Vi er klar!