Ahhhh weekend

Indrømmet jeg er pisse god til at holde fri! At holde mig i ro, nej! Men fri ja…

Har prøvet at få læst lidt blogs hist og pist i formiddags, og der har været en del om arbejdsliv vs barsel, lidt om uddannelses drømme og fremtidsmuligheder. En god blandet landhandel. Især blandet fordi vi jo er SÅ forskellige med hvordan vi som mennesker trives. 

Ærligt så ville have det pisse godt med at trisse rundt herhjemme og holde hus osv. Måske jeg godt gad at have lidt webshop eller andet at rode lidt med men gad godt at min arbejdsbase var her på matriklen! Det er den ikke, og når nu det skal være så nyder jeg min deltidsansættelse og mine 5 km til arbejde.

Men altså vi er gået på weekend, og lige nu soves der lur.

  
Alt imens er sofia afsted til ridning sammen med Mikael.

Weekenden byder heldigvis ikke på de vilde planer. Vi har dog været forbi Laura fantastiske dagplejemor til en kop kaffe. Imens fiksede Mikael hendes printer. Vi fik snakket camping ferie og alt muligt andet. Så skønt at vi kan komme forbi på den måde stadig.