Næste ferie 

ok indrømmet det er måske lige tidligt nok at snakke ny ferie her 14 dage efter jeg er startet…. Men det er altså lidt legalt, vi er nemlig i gang med at planlægge skitur og trods kalenderens måned er der åbenbart run på netop disse ture, så nu er vi snart i hus med lokation, hotel osv.

Vi skal afsted med selv samme vennepar som vi holdt første del af sommerferien med, de  har været noget mere jævnt afsted end os. Sidst “vi” var på ski var 12, hvor jeg var gravid med Laura og altså ikke var på ski. 

Før det var et par dage i Sverige i 09 og 10 og eller er vi tilbage i 04/05 før jeg faktisk har stået sådan rigtig på ski:-) glæder mig rigtig meget, og især til at pigerne komme med. Sofia fik jo lært det ret fint sidst og håber ikke det er helt væk tror der er gået nogle år.

Grundet ny reform og arbejdstidsaftaler er det nu muligt for mig at afholde min 6 ferieuge (ligesom de fleste andre mennesker) og derfor tager vi afsted i uge 3, hvor priserne er noget mere overkommelige. Generelt er jeg ikke den store tilhænger af at tage sine børn ud af skolen bare fordi det er mere belejligt, men  ærligt er der i min optik stor forskel på en ugen en gang, og så gøre det generelt hvert år både sommer og vinter.

I alt fald ser jeg virkelig frem til denne ferie. Vi er nået frem til at Maria Alm er stedet for os, er generelt også billigere end fx Frankrig og Italien. 

Vi er gået efter et hotel med familyrooms og så 1/2 pension, det er hyggeligt men en hytte/lejlighed, men dertil følger også madlavning, eller ud og spise. Med 1/2 pension giver det os max ski-mulighed og minus oprydning/opvask 🙂

Der er booket skiskole til pigerne a 2 timer pr dag, hvorvidt Laura kan være alene må tiden vise, hendes er primært leg på ski lidt og så eller mulighed for alm leg inde og ude, men vil give os et par timer på ski sammen hver dag. 

  
Nu skal der jo så kigges udstyr og tøj til helt banden. 

Vi har lidt, men fx mangler pigerne både overtøj og skiundertøj (overtøjet skal jo købes alligevel) ski/støvler er med i prisen.