Lang men dejlig uge

sidst var der småbrok på bloggen, mest over egnen formåen.

Men der er taget stof til eftertanke og trods en travl uge har jeg nydt det, såen nogenlunde altså. 

Onsdag var dejlig, onkel Christian kom til mad

  
Så hyggeligt at have ham på dansk grund selv om det jo nok kun er for nogle år:-)

Torsdag-fredag bød på høstfest på jobbet, med afslutning fredag aften med fest i gården med alle unger + forældre, hyggeligt som altid.

Tordag fik jeg desuden løbet 10 km, altså sådan løbet hele vejen, første gang nogensinde.  

 
Da jeg ramte de 7 km kørte det bare og fandt ud af hvorfor nogle folk nyder de lange løbeture. Bestemt ikke sidste gang, men for nu er der fokus på DHL og køge festuge løbet i den kommende uge.

Fredag havde Mikael fødselsdag, og Laura skulle holde føs’dag i børnehaven sammen med Oscar og Caya. Camilla gik over med Caya og var med og vi fik fine billeder. Og ungerne har fået en sød rygsæk med navn. Til at dele ud havde Laura et frugtpindsvin med

   
 
Og så kan vi jo lige tænke over at jeg åbenbart altid skal vælge de lidt bøvlede løsninger når jeg netop er lidt i tidsnød… Nå men op 5.30 så nåede jeg det hele og der var glæde fra både eget og andres børn 

  
Da Mikael jo trods alt havde fødselsdag havde han/vi ret spontant inviteret til grillhygge, så trods at jeg var på job til 20 stod den på hyggelig havefest som jeg så artiverede til lettere forsinket (dog planlagt)

SÅ hyggelig. Dog var jeg ret glad for at mængde af procenter for mit vedkommende var reduceret til EN irish coffie da vi først kom i seng ved 2 tiden og nogen (som i ikke mig) var frisk kl 6 (dog fik jeg hende overtalt til at putte videre til 7).

Desuden havde jeg en aftale med min kusine og MIKS kl10. Så 8.30 kørte citigoen mod Kbh. 

Projektet var en længe ønske tatovering hen over ribbenene med skriften “ohana”. De Disney eller sprog kyndige vil vide at det er hawaiiansk for “familie”.  

 
Fik en lur med Laura om eftermiddagen og så er der ellers dømt afslapning resten af weekenden.

Måske et besøg på køge torv, hvor festugen skydes i gang med loppemarked idag