En lille rest ferie

Vi synger op sidste vers af vores sommerferie, og dagene er trods noget alsidigt vejr blevet nydt. Onsdag stod den på tur til lystbådehavnen efter is, sammen med Sofia gode veninde Mie samt hendes far. 

Jeg fangede denne lille sjove billed sekvens af Laura

  
Sofia sov hos Mie til torsdag, hvor Maia kom og legede og igen igår fredag legede Sofia og Mie også. De er virkelig på bølgelængde og der er ikke mange konflikter/uenigheder, så skønt. Laura har dog lidt svært med det der leg efter 4 uger hvor hun har været med til næsten alt.

Igår var mormor, farfar, Bjarne og Christian til aftensmad, så hyggeligt. Og det var to trætte tøser der hurtigt faldt i søvn i går aftes. 

  
Idag står den på brunch-fødselsdag for Bjarne. Mums.

Mikael tog torsdag afsted til Ringsted Festival for at arbejde med medie/tv/billeddækning sammen med Nils, Jan og Claus. Gad godt med, men trængte også til et par dages ro efter ferie og inden børnehave start, så må blive en anden gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.