Om første dage

Der har været nogle stykker af dem de sidste uger.

Mikael kastede sig jo ud i første arbejdsDAG lige efter hjemkomst. Bom!

Laura tog lige en uges ferie mere inden hun nuppede første børnehaveDAG. Og indrømmer jeg var ved at tude en lille smule. Ikke kun fordi hun bare blir så stor, men altså også lidt fordi hun faktisk ikke rigtig behøvede mig. Hun havde Silas, Oscar og Caya ved sin side og er SÅ klar på det her børnehave liv. Allerede mandag mente hun ikke hun var klar på at skulle hjem, men fulgte dig med, trods til ud om at spise frokost og så blive hentet. Tirsdag var hun der frem til efter frokost alene (imens drak jeg kaffe hos Ea). Og onsdag-torsdag har det været med lur und alles! 

   
   
Imens var ældste prinsessen afsted på koloni

  
Og i dag har hun så haft første skoleDAG i 3 klasse! Stop tiden tak. 

Selv har jeg onsdag haft første arbejdsdag og så idag første skoledag med mine nye klasser. Indrømmet jeg er bombet og savner ferien en lille smule. Men tror på at dette bliver et år med udfordringer på den gode måde og med en masse spændende ting. Bla ser jeg i den grad frem til min nye rolle som inklusions lærer og alt hvad jeg derigennem skal blive bedre til og klogere på. 

  
Aftenen bød på prinsessedans med musik fra “Frost”