Om at pakke til en længere ferie

Om lidt, som i virkelig lige om lidt, venter 4 ugers camping forude… det er i vores verden en længer ferie, i og med at vi aldrig har haft ferie så længe samlet sammen. Og da slet ikke været afsted på ferie.

Jeg er jo typen der altid pakker så jeg kan klare en hver situation, næsten, der var lige vores tur til Kreta, hvor jeg havde pakket halve sæt tøj til mig selv (manglende underdele til overdele og omvendt, det var sgu lidt et cirkus, men ferien bød jo heldigvis mest på badetøj, så det gik). Nu er sagen jo den at vi er begrænset på vægt, ikke plads, og jeg har faktisk ikke tøj til 4 uger alligevel, så der skal sefølig vaskes undervejs. Men alligevel skal der tænkes i de praktiske baner.

Vejret er jo lidt forskellige generelt på de 3 steder vi skal besøge, og feriens type er også forskellige, så der skal se’følig være badetøj, praktisk overtøj, ordentlige sko til at gå i, shorts, t-shirts, toppe, håndklæder mm.. men nu vil jeg så forsøge at få udarbejdet en reel pakkeliste over hvad der er need to have, jeps jeg elsker lister J

Jeg tænker at første step at tage alt tøjet og se hvad der egentlig gemmer sig i skabene, sortere og evt finde ud af hvad der mangler inden jeg bare shopper løs.. har jo fået købt ngole rigtig fine ting indtil nu, men personligt mener jeg jo jeg mangler lidt kjoler, ungerne lidt short osv.

IMG_9801

Alle kjoler er fundet på Only’s hjemmeside