WOW koppen

3120ec67eaca02c26cd2ceee2f846715Når man har børn er mulighederne for indkøb uendelige, noget er godt andet ikke så godt. Jeg har i den grad shoppet rundt med mange forskellige ting inden for samme kategorier osv. Og det kan være en jungle uden lige, en jungle der skal navigeres i, så ikke man ender med at bruge en formue på ting der aldrig kommer i brug, eller som ikke dur.

Her er blog-land jo oftes et godt sted at følge med, for trods at mange firmaer bruger bloggere til at reklamere for sig, så bliver man præsenteret for mange ting, også i brug. Nu er jeg faldet over WOW koppen og selv om Laura jo er over “spild” fasen, så tænker jeg faktisk om den kunne være smart til ferien, hvis den altså holder hvad den lover… Det er måske lidt pebret for en drikke kop, men fx til bilen på turen…