Om en travl hverdag og mulighed for at pause

Tiden går stærkt, vi får den ikke tilbage og det er vigtig at nyde nu’et. Det er nok noget at det mest kliché-agtige, som samtidig rammer så præcist. Præcist på hvordan jeg har det lige nu.

Det er nok ikke svært at læse i mine indlæg at mit job pt fylder på den knap så gode måde, fylder fordi jeg dybest set ikke ved hvad jeg egentlig vil med det, hvilken retning osv, fylder fordi der er sket markant store ændringer på bare 2 år, nogle gode og nødvendige andre knap så meget. Nogle ændringer er især gået ud over flexibiliteten som var en stor faktor for mig. Jeg savner at være en større del af mine børns hverdag (og grundet min deltids ansættelse har jeg endda mere tid end ellers), savner at have overskud efter job og savner bare at være der. Jeg føler i den grad jeg mister og halter bagefter. Efter sommerferien ser jeg frem til aldrig at kunne hente dem om mandagen, denne blir fast mødedag til kl 17, onsdag er ligeledes afsat til fælles planlægning til kl 16, ja det er hverdag for mange andre, og jo mine børn har en far. Men det job jeg gik ind til var et andet!

Fremtiden må vise om jeg blir eller skal noget andet! Lige nu savner jeg bare en pause knap til at nyde hverdagen lidt mere og måske et boost af d-vitaminer.

 

Husker ikke hvilket parti der ved sidste valg snakkede lidt om at veksle pensions år til nu hvor børne er små, et par år hvor man kunne gå hjemme. Dem stemmer jeg sgu på!

Til trods for grå toner i både vejr og job-tanker så ønskes i alle en super dejlig dag. Min nydes med mindstemusen som har været syg igår