Sommerferien

Ok der er 12 uger til den der sommerferie.. ikke at jeg tæller.. eller jo det gør jeg sgu! også i den grad, heldigvis er der masser af små forlængede weekender, som nok skal bruges i campingvognen (lover der kommer billeder af den og vores påsketur, altså sådan rigtig ikk). Men jeg ser frem til vores sommerferie, 3½uge sammen af sted i vognen ( og inden nogle tænker at man da ikke skal skrive alt det der med hvornår og hvor længe man er væk, så er huset altså ikke tomt mens vi er væk, det skal nemlig passes sammen med kattene). Kroatien er første destination, jeg har aldrig være der, har tidligere linket til det sted vi skal bo HER, så kom gerne med rejse tips. vi skal desuden et smut forbi det sydlige Frankrig og til slut PARIS… eller rettere DISNEY LAND!! for det er jo det børnene (og de voksne) vil ha… Jeps vi skal i Euro Disney, og vi glæder os. de 2 sidste steder vi skal bo er ikke fastlagt endnu, ved Paris tænker jeg nær Disney, men med ok transport ind til centrum, og i Sydfrankrig skal vi gerne bare have varme og pool. men 12 uger… så er vi afsted, og jeg tæller ned