Sommerferien

Nu skriver vi 2015.. og der er gået 1½ måned af året, så nu er det OK at begynde at snakke om og tænke på, det der sommerferie… altså der er jo læææænge til, men som i måske har luret har jeg det faktisk ret ok med når tingene er planlagt, i alt fald de sådan store ting…
Sidste år bød på Italien, to forskellige steder på to forskellige måder. ELSKER Toscana, og vil med glæde blive gammel i denne skønne landsdel… Gardasøen, var ikke helt som håbet… jeg tænker at det især skyldes at vi boede i lejlighed på en campingplads, og ud til en vej, vi mødtes ikke naturligt med dem vi boede omkring, og mødte ikke rigtig de samme mennesker mere end en gang. Vi fik dog set mange fine ting, og vil bestemt gerne tilbage engang.
Men i år er der andre planer som i måske kan fornemme… Det er ligesom afgjort for flere år siden at vi er dem der typisk kører på ferie, elsker det og kan da sagtens længtes efter at hoppe på en flyver ned til all inclusive… men så er det jeg skal pakke.. meget bedre med den der bil 🙂
Nå men altså det er jo så faktisk således at jeg har fået overbevist Mikael om at det der Camping det er da det vi skal, altså sådan all the way med vogn und alles. Farfar har jo campingvogn, og vi var faktisk blevet enige om at låne denne og kører afsted.. billigt billigt. Men så bød lejligheden sig for at købe en nyere i samarbejde med farfar 🙂 den nye har køjer, sidde gr OG seng, dvs der kan faktisk være 7 person i den, hvilket betyder at farfar faktisk også kunne være med i den hvis det var planen. Nu skal alt lige falde på plads mht denne vogn, men mon ikke lige den del lykkes… kan nævnes at jeg faktisk allerede har købt sådan en letvægtsreol til forteltet.. den var jo sat ned til halv pris..hihi

Men hvor skal denne vogn så køres hen, jo vi mødtes jo sidste år med nogle af Mikaels gamle folkeskolekammerater, som i øvrigt er gift og har børn. Dem har vi så snakket om at følges med i år, de er campister gennem flere år hvilket jo er super fedt med erfaring osv. Deres plan var allerede sidste år at kører til Kroatien i år og den er vi så hoppet med på. Dels er der rigtig flot og BILLIGT i forhold til fx Italien.
Vores valg er så faldet på denne plads som godt nok er meget stor, men tilgengæld ser virkelig flot ud, og har mange ting nær ved. Jeg/Vi er ikke dem der kan opholde os 14 dage inde på en plads og kun se på det den nu kan tilbyde, der skal opleves lidt af det land vi nu en gang er i også.
umiddelbart planlægger vi 7-10 dage på denne plads sammen, hvorefter de kører mod DK og langelandsfestivallen ( de ankommer før os), og vi kører formentlig mod Paris og Disneyland, hvor farfar måske mødes med os… håber håber håber.. det er en lang tur på tværs, men ville være så hyggeligt.

jeg glæder mig i alt fald rigtig meget til at det hele falder helt på plads med datoer og steder… excursions-32zadar

pools-mali

beach-igraliste