En anderledes start og alligevel ikke!

Mit 2014 startede ikke på bedste vis. Min veninde mistede 7/1 sin 16 måneder gamle søn, en sorg så stor og ubegribelig.
Året sluttede med er farvel til vores kære oldefar og oldemor Elly, en sorg som stille og roligt forvandles til et savn og dejlige minder.
Jeg havde håbet på en mere “stille” start for 2015. Men første uge på job har da rusker godt i mig (igen).
Tirsdag bliver en tæt kollega opsagt (ok det hedder indstillet til opsigelse, men det er jo der vi er). Grunden er fravær og vil slet ikke gå ind i rigtig/forkert osv. Men vi arbejde tæt sammen og vil mangle hende i min hverdag, det gode er at vi ses privat også 🙂
Onsdag var mindedag for Benjamin med lys-balloner og blomster. Og tidligt i morges fik vi så besked om at en elsket og kær kollega var død efter længere tids sygdom :'( hun er nu med sit livs kærlighed sim hun mistede for ca 3 år siden. Hun efterlader sig en datter som alle mine tanker går til (jeg kender ikke datteren).
Det har i sandhed været et turbulent uge, en uge hvor jeg har været noget ved siden af mig selv men alligevel fået udført mit arbejde efter bedste evner, vil dog sige at weekenden er mere end velkommen.

IMG_8671.JPG

Tænker at 2015 godt må byder på lidt mere lykke og happyness, eller måske bare lidt mere alm hverdag med dem jeg elsker og holder af.
Om ikke andet sættes ting i perspektiv, prioriteter sættes måske om og det vigtige huskes, også i en travl hverdag. Hvis jeg skal sætte et fortsæt for året nå det blive at værdsætte, stoppe op og huske selv de små ting