udsalgstider

Januar er jo normalt udsalgstider, men det starter jo efterhånden allerede 27/12.

Jeg har faktisk ikke være så udsalgs-søgende som jeg plejer. Ofte har jeg helt styr på næste sæsons garderobe under udsalget, dvs flyverdragt mm er købt til næste vinter, tøj i næste str osv osv osv. Men ikke rigtig i år. Ærligt så har jeg ikke haft det helt store overskud, til hverken at søge eller kunne overskue hvad der rent faktisk manglede.

Over de sidste dage er det dog alligevel tikket ind med lidt tilbud jeg ikke kunne takke nej til 😉

Lidt fra hollys, Noanoa, nameit og pompdelux

IMG_8716.JPG

IMG_8718.JPG

IMG_8717.JPG

IMG_8700.JPG

Endnu en pakke med 2 sæt undertøj fra hollys til mindstemusen skal hentes imorgen.

Er på jagt efter sko til Laura, for pt har hun faktisk ikke alm sko, kun støvler.