Julefred

Vi nyder dagene, både de travle og de stille. I går var en stille af slagsen. Skønt. Tid til sofa-surfing, leg i den smule sne der kom, spise resterne fra dagen før og ellers bare trisse rundt i nattøj så længe vi gider.
D 24 var en travl af slagsen men stadig nede i ok gear. Tak for en dejlig aften til farmor, Frank, farfar, onkel Jesper og Maria. Tak til hele familien for de dejlige gaver og tak til venner og bekendte for et dejligt år.

IMG_8579.JPG

IMG_8583.JPG

IMG_8586.JPG

Idag kommer Mormor & Co til julefrokost, bestilt fra Kok med kul på lige som sidste år. Skønt bare at skulle dække bordet og ellers bare nyde det.
Imorgen venter brunch hos morfar og søndag endnu en julefrokost med farfar & Co (incl den nye lillegrandkusine)
Vi glæder os til nogle dage med familien og lækker mad.
På den anden side venter endnu en uges ferie, se det er luksus og virkeligt lækkert. Lige nu høster jeg lækkerheden af jobbet som lærer (og der findes andre goder men det her ferie er sgu lækkert, også selv om hverdags ugerne byder på ekstra timer for at kunne optjene timerne).

Måske der også skal indlægges lidt ture i skoven de kommende dage 🙂