Julens gaver

Jeg holde af gaver, især dem jeg gir til andre. Jeps det lyder meget ædelt og frelst! Sådan er det ikke for jeps jeg syntes nemlig også rigtig godt om selv at modtage. Men min glæde er altså størst ved at glæde andre. Hver jul findes det nogle i min familie der faktisk ikke rigtig ønsker sig noget, det er jo dejligt at være et sted i sit liv hvor man har alt man ønsker… Meeeen det sætter jo os på en prøve, for “noget” skal findes. Det lykkes som regel.
Men især min mor er voldsomt god til at gætte hvad gaven så er;-) det har ku udviklet sig til lidt af en sport for mig. Jeg forsøger nu gennem året at huske når hun nævner ting hun syntes om (ok jeg husker det jo ikk, jeg laver en note på min mobil).
Det er allerede lykkes en gang i år hvor fødselsdags gaven var en termokop til bilen, denne blev nævnt engang i sommers.
Men ellers elsker jeg at finde noget jeg er helt sikker på virkelig vil glæde modtageren, ikke alle gaver er så dybdegående gennemtænkt, det indrømmer jeg, men alle gaver gives med kærlige tanker.