Nede i gear

Det er dage i blødt tøj og langsomme morgner vi nyder godt af lige nu.
Sneen har lagt sig som en dyne og skabet smukke landskabet og masser af leg og glæde for ungerne. Jeg skal først ud og køre i det sådan rigtig om en uge så inden panik.

IMG_8596.JPG

Vores jule har været lidt plaget af sygdom. Laura d 22 og lørdag blev jeg så rigtig skidt. Kvalme og utilpas, ingen opkast men heller ingen mad i 20 timer. Herefter var jeg rimelig frisk igen. Tror simpelthen det var min krop der sagde fra over for de store mængder fed mad.
Nu er jeg tilbage på “normal” kost igen (normal i gåseøjne fordi det jo er forskelligt hvad vi betragter som normalt men for min indebærer det fedtfattigt kød, masse af grønt og få brød produkter).

Mindstemusen og jeg tog en tur ud i sneen tidligere idag.

IMG_8597.JPG