God nat og sov godt

Og nej jeg henviser IKkE til bogen af samme navn.
Men vil blot skrive lidt om aften-putte-seancerne her på matriklen.
Det trækker tænder ud pt!
For omkring 3 uger siden pillede vi siden af lauras tremmeseng, hun kravlede ligesom over, hvilket jo ikke rigtig var hverken holdbart eller sikkert. Og siden har putning af mindstemusen været en “fest”. I alt fald fra Laura. Os andre, NOT so much!
Hun står op igen og igen og igen! Griner, danser, hopper og har bare en stor fest.
Vi har vitterligt prøvet “følg retur og sig godnat”, det virker IKKE! Jo efter 1,5 time, hun kører ikke træt efter 2-3 gange nej! Vi har forsøgt at stå uden for værelset, samme resultat (bortset fra at hun altså ikke når så langt).
Pt har jeg nu plantet min der-til-indrettede på en bobles fisk ved siden af sengen. Det virker, næsten. I skrivende stund er det 1 time og 15 min siden vi gik igang med godnathistorie, og nej Willi bøgerne er IKKE SÅ lange.
Det skaber sikkert andre problemer på sigt, men var ligesom tom for ideer til at få hende til at blive i sengen, strips og gaffatape var jo ligesom ikke en mulighed.
De to sidste aftner er hun først gået omkuld kl 22 når jeg endelig selv gik i seng og tog hende med.
Hun er ikke ked af sin seng, virker ikke utryg eller andet. Håber virkeligt det stadig bare er nyheden i det at kunne stå op der er årsagen for jeg er ved at være noget flad over ikke at have nogen aften overhoved til at koble af.
Og jo der er en far og jo han putter også, de sidste 3 dage har han bare ikke været hjemme og har grundet arbejde flere dage hvor han først er hjemme efter putning, så det er mig der har de fleste putte-tjanse.

Heldigvis har vi en stor og dejlig pige i Sofia der lytter til lydbøger, klare mange ting selv og generelt er nem at få i seng.

IMG_7847.JPG