IdaT giveaway

Jeg har jo valgt at være ambassadør for IdaT og har i den forbindelse fået lov at teste lidt tøj og sager. I denne omgang er det badetøj der er på programmet. Dog har jeg modtaget 2 badedragter i samme str og tænker at jeg derfor kunne give en af dem væk så flere kan komme med deres mening om tøjet:-)
Badedragen er str 128 (og tøjet er normalt i str efter min mening

“Reglerne” er enkle
smid en kommentar her på bloggen og hvis du blir den heldige, hvis barn skal have den, skal jeg bede om en kort mail tilbage med vurdering af dragten.

Jeg vil blive super glad hvis i følger bloggen via bloglovin (link i baren uden i siden).

IMG_7842.JPG

Vinderen trækkes d 5-10-14

8 tanker om “IdaT giveaway

  1. Jeg vil også gerne deltage. Min datter er så fin i gul. Men det vil nok ikke være før til sommer vi sådan rigtig vil få den brugt.

  2. Min datter vil også gerne teste med glæde:) Svømmetimerne vil være en god anledning:)

Der er lukket for kommentarer.