2 års status

Så kom vi endelig afsted til 2 års undersøgelse. Lidt forsinket men hvad pokker 🙂
Vi har i øvrigt skiftet læge efter at Katrine overtog farmors praksis! Så nu hører vi til der. Lidt underligt at skifte efter 17 år hos den samme læge, men muligheden var der for at skifte og mine gamle læger er faktisk tæt ved pensions alderen og ville godt have endnu en god læge fremover.
Men idag var så første besøg. Laura kender jo stedet og er jo faktisk en tillidsfuld ung dame så ingen problemer. Blev både vejet og målt.
Hun er jo en lille fis, 87 cm og 12,9 kg, eller dvs hun er faktisk så gennemsnitlig som man kan blive, men det første år var hun jo en STOR pige både vægt og længde og lå jo enten helt ove kurverne eller i den øverste del.
Men fine ord med på vejen fik hun.
Og så rundede vi lige apoteket efter vitaminpiller. Har efter de nærmest frarådede vitaminer pga mulighed for overdosering ved alm sund kost, har vi intet spist, men snakkede med doktoren og hun mener at vi fint kan have glæde af en multivitamin om ikke andet så vinteren over og så tilskud af D-vitamin som vi danskere generelt mangler grundet vores sted på jorden og nu med efterår/vinter på vej med mørke osv.

IMG_7895.JPG