Reima event

Jeg har flere gange været inviteret til præsentation af de nye kollektioner hos Reima, via ThinkPR, desværre har jeg ikke kunne komme med de andre gange. Men her for 14 dage siden passede det endelig, så jeg hankede op i begge piger og satte kursen om indre KBH. Fik parkeret og gået (lidt længere end nødvendigt) det sidste stykke hen til Thinkpr. Her var der disket op med lækre snacks i børnehøjde. Begge piger var solgt. Temaet var superhelte og det var helt igennem gennemført. Der var kreative aktiviteter for de mindste og masser af lækkert tøj vi mødre kunne se på.

Pigerne fik tegnet på et stofnet hver, moaren er stolt (om mere om børnekunst i et andet indlæg der er på vej). Jeg fik luret på lidt lækre sager, har jo da Sofia var lille ALTID sværget til Reima, dog var jeg studerende så de blev altid købt på udsalg til året efter, hvilket på inden måde forringede kvaliteten.

Sofia fik prøvet en fed PINK jakke, som hun sagtens kunne være smuttet med hvis det havde været muligt, nu overvejer jeg så om hun virkelig har behov for 2 vinterjakker, for der er jo også parkaen der i dag er kommet fra Milk.

Ellers var der lækre trøjer i noget uldfleece, og så virker hele deres uld serie bare SÅ lækker, og de af jer der har fulgt med den senere tid ved jo jeg er glad for uld. Huer, vanter og div andet tilbehør var også yderst lækkert. Kan virkelig anbefale et smut omkring Reima når i kigger vinterovertøj.

Vi fik også taget sjove billeder med superhelte briller. Sofia syntes det var top sejt med sådan et kamera hvor man får billederne med det samme (men husker jo godt selv polaroid bælgen i 80’erne)

Og så takker jeg for lækker googiebag da vi gik både til mor og børn. I alt en top hyggelig eftermiddag, hvor jeg faktisk fik spottet et par andre bloggere, men var lidt for genert til at sige “hej dig har jeg fulgt læææænge”. det kommer måske når jeg bliver mere tryk i denne her blog-events-verden.

IMG_7638.JPG

IMG_7637.JPG

IMG_7643.JPG

IMG_7646.JPG

IMG_7647.JPG

IMG_7649.JPG

IMG_7648.JPG

IMG_7654.JPG

IMG_7711.JPG