Fritidsaktiviteter

Og det at “gå til noget”, har vi ligesom altid gjort det i herhjemme.
Jeg har ikke ambitioner på mine børne vegne om konkurrencer, medaljer osv. Til gengæld ønsker jeg for dem at finde noget der er “deres” ting. Selv var jeg igennem et hav af forskellige ting, håndbold, spejder, svømning, trampolin, badminton, volleyball. Jeg havde mange flere ønsker, men nok meget heldigt at der blev sagt stop 😉
Jeg har ikke rigtig taget noget af det med videre ind i mit voksenliv, nu er det nok mest de lange gåtur, lidt løb, bøger og de små kreative sysler der er “mine” ting.
Men tilbage til de der børn. Laura går til tumlastik hver lørdag sammen med mig, det er super for hende og nu er hun ved at være på hjemmebane og er ikke længere ved at kravle ind i mig pga sensitiviteten når vi er afsted.

Sofia har prøvet lidt forskelligt, musikskole med sang og bevægelse. Gymnastik i flere omgange, svømning, spejder og nu ridning, er ret sikker på at sidstnævnte hænger ved. Svømningen venter vi pt på plads på hold igen.

Både gymnastik og ridning er startet op og det betyder lørdag afsat, det et ok, men sefølig også bøvlet når vi blir inviteret ud, dog er det høj prioritet at hesten og ridning bliver passet og vi kan som oftes navigere os ud af det så både ridning og aftaler nås.

IMG_7732.JPG

IMG_7388.JPG

IMG_7689.JPG