Travle dage

Har været skyld i stilhed her på bloggen over de sidste dage.
I går var jeg helt uvant på job (gider ikke høre mere om normalisering og nu skal du bare arbejde som alle andre). Havde kursus 9-15 og det var faktisk ret fedt. Både indhold, tidsrum og dag. Fair nok da jeg tog afsted ville jeg da hellere være blevet hjemme og hygge i nattøjet som vi plejer lørdag morgen. Men indholdet var rigtig fint (om inklusion og de svære samtaler) og en fantastisk oplevelse med et kursus hvor jeg ikke først havde været på 6-7 timers job og var ved at falde i søvn.

Det var bestemt også dejligt da uret tikkede ind på 1500 og turen gik hjem.

Efter aftenputning fra helvede (igen) skulle jeg lige finde et billede jeg havde taget af et slides fra dagens oplæg, istedet fandt jeg dette Selfie af tøserne.

IMG_7396-0.JPG

Idag holder vi SØNDAG