Loppemarked og oprydning

Sidste søndag var vi afsted på det årlige loppemarked i Sæby, ved kirkehyllinge, det er min moster der er med til at arrangere det, ca 80 stadepladser og super god stemning. Forinden havde vi tømt loftet og jeg mener tømt. Der er julepynt, lidt legetøj der venter enten på Laura eller Sofia, kufferter og et par enkelte arveting fra enten den ene eller den anden olde. Vi fik solgt godt ud, i alt med godt 1300,- med hjem. Og beset af alt vi kom af med rigtig meget der blir brugt andre steder. Nu står der 3 flyttekasser der skal til genbrug, en sæk tøj er røget til en kollega, børnetøjet er til dels solgt og til dels givet videre.

Inden loppemarkedet havde jeg også solgt ud på facebook, lauras reoler, kaffemaskine, cd’er, tøj, kurve, dyner, krukker og meget mere. Alt det har resulteret i at det blev til nye reoler til lauras værelse 🙂 og et pænt og ryddet loft.

Det er jo super dejligt at få lidt for sit gamle guld, og endnu bedre at få ryddet ud. Dog er jeg glad for at alt nu er sendt videre for jeg har godt nok brugt meget tid (som bestemt har været det værd).

IMG_7229.JPG

Fra vores lille stand i søndags (hvor vejret var langt bedre)