Black Swan AW 2014

Jeg har shoppet… Igen vil nogle måske indskyde. Men jeg har ventet læææænge på at BS åbnede for efterår/vinter salget.
Sidste fredag var skønne www.malsen.dk på besøg i min stue. Samtidig havde jeg inviteret 14 skønne veninder og kollegaer ind i det fantastiske Black Swan univers. Der blev prøvet, snakket, grint og drukket bobler og se’følig shoppet.
Jeg var vild med rigtig mange ting, dog måtte jeg i denne omgang lige beherske mig lidt (hvem der dig bare havde et pengetræ l baghaven). Og ja jeg HAR begrænset mig 😉

IMG_7753.JPG

Eva lave dress har jeg været vild med siden en anden konsulent viste den frem til Cannes filmfestival i sommers, så den var selv skrevet.

IMG_7750.JPG

Erica long shirt måtte også med, har faktisk ikke en hvid skjorte

IMG_7751.JPG

IMG_7749.JPG

Nederdel og langærmet top i uldblanding var ikke noget jeg i første omgang havde sat billet på, men hold nu op det er lex!! Og forudser at det blir brugt rigtig meget her over vinteren, nok ikke sammen og dog!

IMG_7743.JPG

IMG_7746.JPG

IMG_7748.PNG

IMG_7747.PNG

De “sidste” ting blev en lang quiltet cardigan/jakke, 2 x basis Boa (sort og hvid), leggins som jeg har luret på siden sidste vinter og som de heldigvis stadig har med, og den fedeste armyagtige tee med logo på.

Billederne er klippeklister fra deres pdfkatalog da kollektionen fortsat kun kan købes via konsulenter. Men skriv til Marlene (eller mig) hvis der er en enkelt eller to ting, hun er super sød til at lave samlede ordre 🙂 kan evt tilføje her hendes facebookgruppe hvor hun opdatere dagligt med lækre tips og billeder

Bestilte fredag, modtog tirsdag og onsdag var skjorten i aktion

IMG_7715.JPG