Efterårs/vinter garderobe til tøserne

Jeg er så småt igang (ok hvem narre jeg, ikke små, men i stor stil) med tøsernes efterårs og vintergarderobe.
Sofias passer fortsat sine sneakers så de blir ikke skiftet, og Laura passer både sølvstøvletter og kondisko (som herhjemme hedder sko-sko) men om lidt skal der varme og vandtæthed til.
www.bykier.dklokkede med -20% (gælder til imorgen med) gratis fragt og betaling med forbrugsforeningskortet (på vintersko/støvler) så jeg fik forud bestil til begge piger. Kender ikke mærket i brug, men Silas www.malsen.dk har varmt anbefalet dem. Og jeg ved hun går op i kvaliteten.

IMG_7771.JPG

Sølv til Laura, sort til Sofia, gummistøvler med foer til Laura og så er der bestilt håndlavede skind futter med uldfoer til begge piger i lilla (via en venindes mor, så desværre ikke noget link jeg kan dele). Jeg har også selv bestilt et par, dog i sort.

Af overtøj prøver jeg i år en jakke/frakke fra www.milkcopenhagen.com til Sofia, egentlig var der også bestilt en til Laura men den var alt for stor til hende. De lover kvalitet ala Ver de Terre. Lækker er den i alt fald. Laura har faktisk et skisæt vi har arvet fra didrikson plus flyverdragt fra friends. Og fandt så en brugt pompdelux frakke til hende som er på vej.
Begge piger har fået zebra bukser fra Milk (og jeg er så åbenbart sådan en mor det faktisk syntes det er meget sødt at de nu kan få matchede tøj).
Til Laura er der desuden bestilt lidt fra www.norlie.dk og en softshell til Sofia fra pompdelux.

IMG_7766.JPG

IMG_7765.JPG

Sofias garderobe mangler lidt alm tøj, men hun er altså lidt svær… Sorte leggins og kjoler/tunikaer i bomuld er åbenbart det bedste (comfy ud over alle grænser, måske hun bare ligner sin moar) men må ha kigget lidt i h&m kataloget med hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.