Årstidsskift

Jeg siger det ikke højt, ikke alt for højt i alt fald.. tihi. Men snart skifter årstiden, og lige om lidt rammer vi efteråret. Jeg er klar (eller næsten). Holder ufatteligt meget af efteråret, med farvernes skiften, vindens rusken og de lidt køligere temperaturer. De sidste dage har i den grad budt på efterårs stemning herhjemme. Med kolde dage (og nætter), regn og rusk. Men i dag har solen igen tittet frem og trods vind har jeg nydt dagen med babysmølfen. Hun hold fri fra dagplejen i dag, da Emmy havde et møde, og jeg alligevel har fri om tirsdagen virkede det som den bedste ide, men henblik på hvordan Laura generelt reagere på forandringer i hverdagens mønstre. Havde jeg skulle på job havde hun jo måtte i gæstepleje, og det er også helt ok, men når muligheden var en anden tog vi den.

Formiddagen bød på legeplads og et smut i Aldi efter lidt mælk. Herefter frokost og en god lur. Også til moaren. Sofia kom hjem fra skole i skrivende stund sidder begge pige i  stuen og ser en tegnefilm.

Jeg er så glad for at jeg med mit nye skema har fået en fridag, det giver mulighed for hyggedag med Laura, tidlige dage for Sofia (for hun SKAL jo selv i skole nu), ordning af alle de praktiske ting hjemme uden dårlig samvittighed osv. Kan mærke at tirsdag bliver min nye yndlingsdag.

 

20140819-164721-60441975.jpg

20140819-164722-60442917.jpg