Høstfest og klargøring

Ugen og generelt opstart på skoleåret har taget tid, meget af den. I går løb vores årlige høstfest af stablen og trods vejrgudernes spydigheder kom vi igen igennem på hyggeligste vis. En stor tak til mine skønne kollegaer og forældre samt unger. Jeg har givet den som sløjd assistent og bygget minigolfbane sammen med 20 unger og en fantastisk sløjd lærer (alene det at han betror mig med en sav OG børn er da tillid på højt plan), på årgang 3 blev der desuden en bod med “den muntre dåse” og “den flyvende bolle” (måske vi skulle gå under den lumre krog næste år, hihi) det var nu noget så uskyldigt som dåsekast og en flødebollemaskine (skyd med bold og grib flødebolle).

20140823-123741-45461655.jpg

20140823-123741-45461531.jpg

Trods to hårde dage høstes guldet fredag aften hvor der er høj stening (og musik). Det hele værd, igen i år.

Nu står den på klargøring til 2 og 36 års fødselsdag for familien imorgen og ellers venter en uge på job sideløbende med Køge festuge hvor Mikael nok er begrænset hjemme (ikke pga fest men fordi han arbejder på/for/med dem), selv håber jeg at se Dúné men ellers tror jeg ikke vi kommer det helt store afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *