I min taske

Er vel efterhånden et ret brugt indlæg i blogverdenen, jeg har (vist) ikke leget med endnu, men tænker det er på tide.
Normalt er jeg hende der med 3-4 net med alt muligt i. Men nu står den på job og praktisk anordning. Derfor er min Haglofs rygsæk fundet frem. Den har nogle år på bagen men er stadig rigtig pæn og praktisk. Jeg har modellen “small” og den er egentlig tilpas til det jeg har brug for. Dog kan der ikke være ret meget i A4 format, så skal man have det vil jeg anbefale medium eller large (har faktisk også en gammel i large, den er dog ret medtaget efter mange ferier).
I min taske er der pt 2 stk notesbøger til arbejdsbrug, en toilet taske fra DAY med det mest nødvendige (øjndråber, håvedpinepiller, håndsprit, lipgloss, 8 hour creme, solcreme, håndcreme mm), solbriller (håber da den kigger frem igen), min pung fra Mulberry og så mit fine nye penalhus jeg har købt af en sød og kreativ bruger på instagram find hende HER

20140817-093818-34698214.jpg