Idat ambassadør og rabat til jer

Jeg har alle dage være glad for børnetøjs mærket Idat og nu har jeg indgået en aftale om at være ambassadør hos dem. Dvs “spred budskabet”, anmeld varer og vigtigt rabatkoder!! That we like.

20140817-064406-24246034.jpg
Badetøj og deres fine små net. Jeg har et gaaaammelt et i sort fra en af de første gange jeg shoppede strømpebukser hos dem. Nu har jeg modtaget to nye i klare farver og badedragter (samme str så snarest kommer der en giveaway på den ene 😉 ). Nettene er allerede nupper af pigerne til div ting, Hihi.

Sammen med mit ambassadørskab følger også muligheden for at dele rabatkoder ud. Det kan vi li. Derfor kan jeg med nedenstående kode give jer -10% på jeres køb næste gang i handler på deres webshop

amba2533KBK

God shoppelyst

sponsoreret indlæg