1 skoledag – en ganske særlig dag

Igår og idag har rigtig mange børn haft deres aller første skole dag. En helt speciel dag! En af de store milepæle i livet, især for forældrene.
Igår havde Sofia 1 skoledag i 2 klasse! Om jeg helt forstår hvordan der pludselig gik 2 år fra vi fulgte hende afsted til den allerførste af slagsen.

Nu melder hverdagen sig for alvor igen, med skolereform på programmet, madpakker, tøjvask und alles! Vi klare os gennem skærerene og kommer styrkede ud på den anden side, både børn og voksne. Jeg tar ja-hatten på, skolen er anderledes både for elever og ansatte, jeg gør hvad jeg er bedst til, underviser mine elever og får vores hverdag til at køre så let og godt som muligt 🙂

Idag har jeg nydt min første skemafrie dag. En gode af det at arbejde på (selvbetalt) deltid. Det er bestemt noget jeg bliver glad for.