Pompdelux outlet

Jeg er jo ret stor fan af lagersalg (hvor det er til at komme til) og div outletbutikker. Generelt er jeg jo bare glad for at shoppe til billige penge 🙂
Pompdelux er et mærke jeg har fulgt siden (næsten) deres spæde start. Der er røget meget (som i virkelig meget) tøj gennem skabene herhjemme og pt hiver jeg rigtig meget fint frem fra sofias tid som Laura nu passer, stadig pænt.
Pompdelux har hovedkvarter i Jylland, og de gange de har holdt lagersalg har det også været der, nu har de så åbnet en outletbutik i Ringsted Outlet. Og meldingerne på facebook er umiddelbart gode.
Ærligt syntes jeg de har holdt et noget fesent udsalg de sidste år 10-15% til start, så 25-30% og først ret sent 50%, udsalg for mig er minimum 40-50% og helst mere, ja krævende måske men de fleste net-shops kører mere eller mindre altid med en vis form for tilbud på omkring 10-20% så udsalg skal altså lidt længere op før jeg for alvor gider kaste mig rigtig ud idet 😉 men nu er outletten her altså og de lover op til -70%. Se det lyder lovende.

20140802-090854-32934853.jpg

Jeg har ikke været afsted, måske jeg kører derned idag eller i næste uge. Men nu er tippet delt